Apple iPhone 11 Pro Max

23. december 2019 Slået fra Af simon

Apple iPhone 11 Pro Max

 

“Er det nu slut med at slæbe rundt med det tunge grej på nakken?”

 Med iPhone 11 Pro Max får du et professionelt kamerasystem…

Triplekamera-systemet er designet til at levere uhørt høj kvalitet, uanset hvad du bruger det til – om det er storslåede portrætter, knivskarpe billeder eller bevægende videoer. iPhone 11 Pro Max har bl.a. et teleobjektiv til portrætter på et professionelt niveau og kan zoome ind på motiver langt væk som f.eks. dyreliv og sportsbegivenheder. 

Hvis du elsker selfies og effekter, vil du også elske frontkameraet. Med 12 MP TrueDepth-kameraet kan du bl.a. tage Slofies, som er en selfie-video med 120 billeder pr. sekund. 

Kamera-systemet i iPhone 11 Pro Max består tre forskellige kameraer: vidvinkel, ultravidvinkel og tele. Ved at kombinere de tre kameraer får du naturtro og smukke billeder. Det fungerer ved, at hvert enkelt kamera tager et billede, som bliver samlet i ét billede, hvor du får det bedste fra alle tre linser. Det giver dig uanede muligheder og professionel billedkvalitet – også i dine videoer. 

Der er tale om en blanding af den klassiske enkelthed, som vi kender fra iPhone, og banebrydende og innovativ teknologi. Du kan f.eks. få fire gange så meget med på billedet, hvis du bruger ultravidvinklen, og Nat-stilstanden gør det muligt at få smukke og flotte farver ved lav belysning. Både billeder og videoer kan du redigere direkte på iPhone 11 Max Pro med de indbyggede redigeringsværktøjer.

Ligesom du kender det fra spejlreflekskameraer, hjælper iPhone 11 Pro Max dig med at få det bedste billede. Avanceret software og en simpel brugerflade hjælper dig med at få det optimale ud af dit motiv, uanset om det er et billede eller en video, du er i gang med.

Den store processorkraft i A13 betyder, at iPhone 11 Pro Max kan optage 4K-video med større dynamisk område og filmisk videostabilisering – alt sammen med 60 billeder pr. sek. Der er tale om den højeste videokvalitet i en smartphone.

Der er mange flere funktioner, features og muligheder med triplekameraet, end dem vi har nævnt her. Du kan gå på opdagelse i mobilens specs eller bare lade dig forføre af dens brugervenlighed og hardware, som hjælper dig med at få et uovertruffet resultat hver gang.

Med Pro-udgaven fra Apple får du bare lidt mere af det hele. De har taget skærmen til et helt nyt niveau med iPhone 11 Pro Max. De har dog samtidig formået at gøre den hele 15% mere energieffektiv end forgængeren. Den har to lysstyrker – en til sollys, og en til, når du ser på HDR-billeder og -film. 

Skærmen på iPhone 11 Pro Max er den bedste iPhone-skærm og skarpeste skærm, Apple laver. Den står i kontrast til alt andet, da den centrale 6.5” Super Retina XDR-skærm leverer et bredere farveområde, naturlige sorte nuancer og ensartede farver i alle situationer. Den har en opløsning på 2688 x 1242 pixels.

Det er nemt at aktivere skærmen takket være haptisk touch. Du skal bare trykke på telefonen eller røre den, så er den klar til brug. Det gør det nemt og hurtigt at udnytte de mange muligheder, den giver dig.

iPhone 11 Pro Max har en urimelig processor-fordel

Den gamle processor var allerede førende på markedet. Apple har dog virkelig sat skub på udviklingen af processorkraft, og A13 Bionic-chippen er så avanceret, at de selv siger, de næsten ikke en gang selv kan følge med.

A13-processoren er specialudviklet til maskinlæring, så den er også designet til fremtiden. Det åbner også op for muligheder, du ikke får med andre mobiltelefoner. Faktisk er processoren i iPhone 11 Pro Max så hurtig, intelligent og kraftfuld, at den har overhalet andre processorer på markedet med flere år. Det er samtidig den hurtigste GPU og CPU nogensinde i en smartphone.

Du skal virkelig sætte den til at arbejde, før chippen får bare antydningen af sved på panden. Den har specialudviklede højtydende kerner til ekstra krævende opgaver samt effektivitetskerner til dagligdagsbrug. Det betyder, at den kan gå fra 0 til 100 uden at blinke.

Den store processorkraft gør samtidig iPhone 11 Pro Max til en spilkonsol, da den kan køre selv tunge grafisk spil uden problemer. Teknologien betyder også, at den ikke bliver forældet de første mange år.